HomeDigitaliseringDNV neemt Auvaro over

DNV neemt Auvaro over

DNV neemt Auvaro over, een specialist die third party assurance-verklaringen verstrekt en audits uitvoert op het gebied van informatiebeveiliging.

De diensten en competenties van DNV en Auvaro sluiten goed op elkaar aan. ‘De noodzaak om informatiebeveiliging aan te pakken groeit snel binnen elke organisatie en het kan een uitdaging zijn om risico’s te identificeren en te beheren. Door onze krachten te bundelen met Auvaro worden we een one-stop-shop partner voor alle soorten organisaties, met name in Nederland’, zegt Barbara Frencia, CEO van Business Assurance, DNV.

Met de overname breidt DNV haar  aanbod uit met third party assessments, zoals ISAE 3000, ISAE 3402 en SOC2, inclusief DigiD en VIPP5-assessments. Dit wordt gecombineerd met certificering tegen standaarden voor informatiebeveiliging en privacy, zoals ISO/IEC 27001 en ISO/IEC 27701.

 

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl