Abonneer op uw favoriete titel(s) en u ontvangt
het magazine en een login voor de website van het platform.

Petrochem 7

Petrochem is een managementblad voor de olie- en chemische industrie. Het is vooral gericht op het middel- en hoger management van industrie en toeleveranciers in de gehele keten. Die loopt van oliewinning, via raffinage en bulkchemie tot fijnchemie.
Als abonnee van het maandblad Petrochem ontvangt u vijf nummers per jaar en vijf nummers van Industrielinqs Magazine. Daarnaast krijgt u de Industrielinqs Catalogus en de overkoepelende Industrielinqs Projectenupdate. Hierin vindt u alle informatie over lopende en aankomende projecten op het gebied van infra, maintenance, chemie en utilities.

cover industrielinqs

Industrielinqs magazine richt zich op de procesindustrie, energiesector en onderlinge infrastructuur. Met het magazine verbinden we industriële ketens zodat ze van elkaar kunnen leren. Belangrijke thema´s zijn: innovatie, energietransitie, onderhoud en veiligheid.
Als abonnee ontvangt u vijf nummers per jaar en vijf keer managementblad Petrochem. Daarnaast krijgt u in de winterperiode de Industrielinqs Catalogus en in de zomerperiode de Industrielinqs Projectenupdate. Hierin vindt u alle informatie over lopende en aankomende projecten op het gebied van infra, maintenance, chemie en utilities.

Ja, ik wil Petrochem ontvangen

Ja, ik wil Industrielinqs ontvangen