agendaitem

Havencongres North Sea Port 2019

Wanneer

2 okt 2019

Platform

Het Nieuwe Produceren

Organisatie

Nieuwsblad Transport

Heeft het jonge North Sea Port de potentie om dé duurzame haven van de toekomst te worden? Kom 2 oktober naar het vernieuwde Havencongres North Sea Port. De vijfde editie van het congres keert in een nieuwe vorm terug. Een dag vol inspiratie en netwerkmomenten waarin duurzaamheid, innovatie en samenwerking centraal staan. 

Congres: Mobiliteit en logistiek in de duurzame haven
Ontdek welke kansen er liggen op het vlak van groene mobiliteit en logistiek onder leiding van Havenprofessor Theo Notteboom. Hij neemt u mee in zijn onderzoek naar Green Supply Chains in de haven.

Toekomst van de haven
We duiken in de toekomst van de North Sea Port. Naar nieuwe samenwerkingen, spoorontwikkelingen, connecties met het achterland en energietransitie!

Site Visits
Het event wordt in de ochtend afgetrapt met diverse site visits. Neem een kijkje in de keuken van bedrijven in het havengebied van Gent, Terneuzen en Vlissingen.

Ontmoet de nieuwe haven
Het havencongres North Sea Port is hét jaarlijkse netwerkmoment voor havenprofessionals van binnen en buiten deze regio. U treft meer dan 250 collega professionals, waaronder: rederijen, expediteurs, verladers, op- en overslagbedrijven en vervoerders.

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.