agendaitem

Pumps&Valves Belgium

Wanneer

28 Apr 2021-29 Apr 2021

Platform

iMaintain

Organisatie

Easyfairs

Let op! In verband met het corona-virus is dit event verplaatst naar 28 en 29 april 2021 ( was 7 en 8 oktober 2020)

Maintenance en Pumps & Valves: een succesvol duo-event voor de ganse industrie

Geen productieproces dat ontsnapt aan de trends naar digitalisering. Ook uw sector niet. Maar kan u alles nog volgen? Na een bezoek aan Maintenance en Pumps & Valves 2020 is dit zeker het geval. De unieke combinatie van deze twee events op 7 en 8 oktober in Antwerp Expo biedt u een volledig overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen in onderhoud, shutdown-technologie, productiebetrouwbaarheid, procesapparatuur, kleppen en pompen.

Een cruciaal event voor professionals uit elke industrie.

  • Met meer dan driehonderd exposanten is Maintenance en Pumps & Valves een unieke combinatie voor industrie professionals waar iedere bezoeker oplossingen voor zijn sector en zijn bedrijf zal vinden.
  • Tweehonderd procent future proof: exposanten tonen op het event alle ontwikkelingen die u helpen om uw efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.
  • Beleef de toekomst: aparte zones bundelen oplossingen voor het onderhoud en voor de vloeistof- en gastechnologie van de toekomst: Smart Maintenance zone, Robot Demo zone, Aqua Plaza, Process Plaza, Starters zone,…
  • Voorsprong door kennis, daar draait het om. Volg één van onze Masterclasses en krijg ontelbare tips, tricks en trends rond onderhoudsstrategieën, productiebetrouwbaarheid, Industrie en Maintenance 4.0, veiligheid…

Traditiegetrouw bezoeken meer dan vijfduizend beslissingsnemers, technici en ingenieurs uit de industriële domeinen en dienstverlening dit duo-event. Met als doel: netwerken, zakendoen, kennis bijschaven en inspiratie opsnuiven.

Meer info en registratie via www.pumps-valves.be of www.maintenance-expo.be.