Opties voor de Industrielinqs catalogus

Voorjaar 2024 verschijnt de nieuwe Industrielinqs Catalogus, de wegwijzer voor de industriële delta. Deze catalogus biedt een overzicht van leveranciers van producten en diensten voor onder andere de olie- en chemische industrie, de energie-, water- en gassenmarkt en de professionele onderhoudssector.
U kunt via deze pagina zelf uw bedrijf aanmelden voor de Industrielinqs Catalogus, die niet alleen online staat maar eenmaal per jaar ook in print wordt uitgegeven. Een basisvermelding kost uw bedrijf niets, maar wilt u meer tekst en zichtbaarheid dan kan dat tegen betaling.

Wilt u dat uw bedrijf meer opvalt, kies dan voor een vermelding met een uitgebreide beschrijving van maximaal 300 woorden, een foto en het logo van uw bedrijf. Uw vermelding komt zowel in de online Industrielinqs Catalogus als in de print-versie die eenmaal per jaar uitkomt.

Heeft u interesse in deze commerciële mogelijkheden of wilt u een advertentie plaatsen, neem dan contact op met Jetvertising: Sandra Cruz dos Santos via sandra@jetvertising.nl of bel 070 399 0000.

Invulformulier gratis basisvermelding Industrielinqscatalogus

Mijn bedrijf is actief in de volgende sectoren(Vereist)
• Mijn bedrijf biedt de volgende activiteiten aan(Vereist)
NB: De redactie beoordeelt de tekst op taal en inhoud, en behoudt zich het recht voor een omschrijving taalkundig aan te passen of niet te plaatsen.
Met wie kunnen wij contact opnemen als wij uw bedrijfsgegevens willen updaten?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen? Stuur een mail naar Breg Schoen via breg@industrielinqs.nl

*Is uw bedrijf als partner of lid verbonden met Industrielinqs, dan geldt een gereduceerd tarief
voor een uitgebreide plaatsing.

Wilt u meer weten over een partner- of lidmaatschap, ga dan naar Partners & Leden of neem contact op met Janet Robben via janet@industrielinqs.nl of 06 38 73 70 39