HomeAannemingsbedrijf QUALM bv
Aannemingsbedrijf QUALM bv

Aannemingsbedrijf QUALM bv

1 februari 2023
Aannemingsbedrijf QUALM bv

Oranjelaan 43
3181 HK Rozenburg

+31 (0)181 21 28 22
info@qualm.org

Expert in blussystemen
QUALM is ruim 90 jaar expert in het ontwerpen, realiseren, controleren, repareren en onderhouden van blussystemen. Het liefst zijn we in een vroeg stadium betrokken bij de komst van een systeem. Dat biedt ons de kans om in het ontwerp rekening te houden met de mogelijkheden voor efficiënt onderhoud, iets dat erg belangrijk is. Naast blussystemen verzorgt QUALM ook leidingwerk voor onder meer drinkwater en gas. Ook voeren we alle voorkomende GWW-werkzaamheden uit.
 
Onderhoud en testen
Onderhoud van blussystemen is essentieel, maar toch verliezen bedrijven dat soms uit het oog. De risico’s van te weinig onderhoud zijn echter groot. Blussystemen moeten werken op het moment dat het ertoe doet, met de juiste watercapaciteit en druk. Daarvoor moeten bluswaterleidingen altijd in orde zijn. Het is dan ook zaak om de werking van systemen regelmatig te controleren. Met onderhoud en testen door QUALM weet u zeker dat het goed zit.
 
Eigen storingsdienst
Om onze opdrachtgevers optimaal te ondersteunen, beschikt QUALM over een eigen storingsdienst. Deze is 24/7 beschikbaar en staat altijd voor u klaar. Of het nu is om een lekkage te verhelpen, een aangereden hydrant te repareren of andere acute storingen in uw blus- of drinkwaternet op te lossen.

Return to Directory