HomeAtlas Copco Rental
Atlas Copco Rental

Atlas Copco Rental

8 juli 2022
Atlas Copco Rental

Merwedeweg 7
3336 LG ZWIJNDRECHT

(24/7) +31 (0) 10 23 10 110
verhuur@nl.atlascopco.com

Home of industrial ideas

Als onderdeel van de Atlas Copco Groep kunt u samen met ons de wereldwijde nieuwe ontwikkelingen en ideeën ervaren van perslucht, stroomvoorzieningen en stikstofgeneratoren.

Making agility count

Met onze uitgebreide vloot van persluchtcompressoren, stroomaggregaten en stikstofgeneratoren zoeken wij samen met u een zo optimaal mogelijke oplossing voor uw toepassingen. Een uitgebreid team staat 24/7 voor u klaar. Of het nu om een gepland project gaat, een back-up installatie of een noodsituatie, laat u verrassen door onze totaaloplossing. Onze aandacht gaat hierbij niet enkel uit naar de machines. Een opstellingsontwerp, de levering, installatie en opvolging vormen de basis van ons Total Solution Concept.

Power to choose

Van diesel naar elektrisch aangedreven waar het kan, van vervuilende dieseltechnologie naar de strengste Stage V-normering, van energieverslindend naar energiezuinig, van uw zoektocht naar een tijdelijke installatie van perslucht, stroom of stikstof naar onze oplossing. U heeft bij ons de power to choose.

Veiligheid - kwaliteit

Wij zijn gecertificeerd voor Kwaliteit, Milieu, Arbo & Veiligheidsbeheer en VCA Petrochemie. Daarnaast zijn wij door Lloyd’s geaccrediteerd om samenbouw van persluchtinstallaties conform PED te installeren en te certificeren.

Meer weten? Benieuwd naar onze oplossing? Onze specialisten helpen u graag verder.

Wij zijn 24/7 bereikbaar +31 (0) 10 23 10 110.

Return to Directory