HomeElsto Drives & Controls
Elsto Drives & Controls

Elsto Drives & Controls

1 februari 2023
Elsto Drives & Controls

Loosterweg 7
2215 TL Voorhout

088 786 52 00
info@elsto.eu

Aandrijf- & Besturingsspecialist
ELSTO Drives & Controls produceert en levert zowel standaard als klantspecifieke aandrijf- en besturingsoplossingen. Dankzij de ruime voorraad zijn de levertijden meestal kort. Als standaard niet voldoet, ontwikkelt en produceert ELSTO met eigen productiefaciliteiten uw maatwerkoplossing. Vijftig jaar deskundigheid maakt ELSTO de ideale co-engineering partner. Onze ISO 9001 certificering zorgt ervoor dat onze ervaring en inzet ook meetbaar zijn.

 

Drives
ELSTO is in staat om met haar aandrijfprogramma de meest geschikte combinaties samen te stellen. Meestal met korte levertijd uit eigen voorraad.

 

Controls
ELSTO levert, ontwikkelt en bouwt besturingen. Naast losse componenten zijn compleet geteste en ingeregelde sub assemblies leverbaar.

 

Specials
Als een standaard oplossing niet voldoet, treft u ELSTO op haar best. In overleg met u ontwikkelen wij nieuwe constructies of passen bestaande aan.

 

Engineering
De engineeringafdeling kan voor vrijwel ieder probleem een passende en verantwoorde oplossing realiseren.

 

Services
ELSTO Services zorgt met diverse onderhoudsprogramma’s en nieuwleveringen voor de continuïteit van machines en productieprocessen.

 

Lifting
ELSTO Lifting levert liften, tilhulpen en gereedschappen voor alledaagse en bijzondere ‘Lifting en Handling’ activiteiten.

 

Stokvis Group
De Elsto organisatie maakt deel uit van de Stokvis Holding, een organisatie met activiteiten op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek, lieren, lifttechniek, handling, waterbehandeling, marine services, hoogwaardige machinebouw en transportuitrusting.

Return to Directory