HomeERIKS
ERIKS

ERIKS

1 februari 2023
ERIKS

Toermalijnstraat 5
1812 RL Alkmaar

0031 - +31 88 855 85 58
info@eriks.nl

ERIKS Nederland is een gespecialiseerde industriële dienstverlener met één missie: bedrijven beter en efficiënter maken. Met onze technologische kennis en vaardigheden ontwikkelen zo'n 1.150 medewerkers in Nederland en 6.500 medewerkers wereldwijd oplossingen om de industrie toekomstbestendig te maken.

Kostenbesparingen realiseren en productieprocessen optimaliseren. Dáár gaan wij voor. Samen maken wij bedrijven succesvoller door onze kennis en vaardigheden in te zetten en onszelf en onze klanten voortdurend uit te dagen.

ERIKS heeft diepgaande kennis op het gebied van afdichtingen en rubbertechniek, industriële kunststoffen, stromingstechniek, industriële en hydraulische slangen, flensafdichtingen, aandrijftechniek en gereedschappen, onderhoud en veiligheidsproducten. Daarnaast hebben we onze eigen afdelingen voor engineering, clean manufacturing, assemblage, condition monitoring, inspectie en field service engineers.

Bij ERIKS staan we voor goed zaken doen. Wij hechten waarde aan langdurige relaties met al onze stakeholders en dragen bij aan een betere en duurzamere samenleving. ERIKS ziet waterstof als een belangrijke duurzame energiedrager voor de nabije toekomst.

Heb je een technische uitdaging? Neem vandaag nog contact met ons op.

Return to Directory