HomeMODELEC
MODELEC

MODELEC

1 februari 2023
MODELEC

Galvanistraat 38
6716 AE EDE GLD

+31 (0)318 636 262
.

Er bestaat helaas veelal een verkeerd beeld van een distributeur. Dit kan namelijk simpelweg het doorzetten van goederen zijn, maar ook veel meer dan dat. In ons geval omvat het distributeurschap naast het leveren en het technische ondersteunen van goederen ook het samenwerken met onze relaties aan oplossingen door elkaars kennis samen te voegen.

 

Wij weten te verbinden

De kennis van MODELEC omvat het gehele spectrum van de industriële netwerktechnologie en industriële computeroplossingen. Denk hierbij aan 19” en DIN-rail netwerkswitches, mediaconverters, I/O over Ethernet, veldbus Gateways, LTE-routers en IIoT-computers. Meedenken over oplossingen, of deze nu bedraad, over glasvezel of draadloos moeten gaan communiceren, onze experts weten uit een jarenlange ervaring te vertellen hoe.

 

Solution provider

Wij zijn professionals die voortdurend nadenken over hoe wij onze partners kunnen helpen, kijkend naar ons portfolio en de behoeften vanuit verschillende markten: maritiem, verkeer en vervoer, energie, water en proces automatisering. Dit doen wij door als solution provider naast onze partners te staan richting de eindklant. Volgens ons is dit essentieel in de keten om gezamenlijk successen te behalen.

 

Kernwaardes

Samen met Moxa, Westermo en Robustel delen wij de kernwaardes betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Hierdoor zijn wij in staat om de beste industriële oplossingen te leveren met de aanwezige kennis van ons en onze partners.

 

Samenwerking

Connectiviteit inspireert ons. Met behulp van onze netwerkoplossingen zorgen wij voor connectiviteit, samenwerking en communicatie van systemen, processen en mensen.

Wij bij MODELEC halen onze voldoening uit het feit dat wij geloven dat onze oplossingen een belangrijke bijdrage leveren aan onze samenleving voor nu en in de toekomst!

Return to Directory