HomeOMV GAS Marketing Trading & Finance B.V

OMV GAS Marketing Trading & Finance B.V

8 juli 2022
OMV GAS Marketing Trading & Finance B.V

Prof.W.H. Keesomlaan 1
1183 DJ Amstelveen

+31 (0)20 2807700
omv-gas-sales.nl@omv.com

Energieoplossingen op maat

Aardgas is een veelbesproken woord de afgelopen jaren. Hoe ziet u de toekomst voor u waarbij de invulling van de energiebehoefte van uw bedrijf duurzaam, betaalbaar en betrouwbaar wordt ingevuld?

Bij OMV GAS gaan flexibiliteit en exceptionele service samen met de internationale kennis en financiële kracht van de OMV Group. Wij leveren energieoplossingen op maat aan grote Europese klanten en distributeurs. Onze flexibele prijs- en leveringsconcepten evenals gedetailleerde kennis van de markt zorgen ervoor dat onze producten perfect aansluiten op uw specifieke behoeften.

Als geïntegreerde Europese energieleverancier hebben we elk aspect van de gaswaardeketen in handen. De diversiteit van onze bronnen en onze diensten in combinatie met meer dan 60 jaar ervaring zorgen voor de continuïteit die onze klanten voor ogen hebben.

We kijken verder dan aardgas

Wij geloven in gas als energiedrager richting een duurzame samenleving. Gas vindt u in verschillende vormen waaronder; waterstof, biogas, aardgas en synthetische methaan. Er zijn vele voordelen verbonden aan gasvormige energiedragers zoals energiedichtheid, beperkte aanpassing van installaties als wel de kosten van transport en opslag.

We kijken verder dan aardgas en zien in de energietransitie een rol weggelegd voor gasvormige energiedragers.

Wij bieden:

Flexibele prijs- en leveringsvoorwaarden
Energieoplossingen op maat
Persoonlijk contact met uw OMV GAS Key Account Manager
Pan-Europese multi-site contracten
Klantenportaal
Duidelijke en nauwkeurige facturatie
Toegang tot verbruiksgegevens
Directe toegang tot de markt

Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Return to Directory