HomeToxic

Toxic

25 januari 2023
Toxic

Maanweg 174
2516 AB Den Haag (Openingstijden: 8:30 - 17:00)

+31(0)70 378 01 62
toxic@sdu.nl

Het Toxic-team: Wij werken aan een wereld waarin werk geen leven meer kost

Onze organisatie is veelzijdig. Via Toxic Safety Solution kunnen wij uw wettelijk verplichte stoffenregister onderhouden met bijbehorende communicatie van de werkplekinstructiekaarten naar de werkvloer of specifieke werkplek, maar geven ook advies, doen blootstellingsmetingen en de nieuwe Toxic Bloostellingsmodule berekent voor u de blootstelling.

Daarnaast zorgen wij dat de werkvloer en verantwoordelijke professionals het juiste kennisniveau hebben om de gezondheidsrisico’s uit te sluiten of te beperken. Alle verplichte stappen van het i-SZW kunnen wij voor u verzorgen. Zo heeft u zelf meer tijd over om u te richten op het nemen van maatregelen voor de werkvloer. Daar maakt u het verschil.

Toxic heeft met Toxic Safety Solution als enige een wettelijk stoffenregistratiesysteem (blootstellingsregister) dat naast de REACH classificatie en de CMR-lijst van het SZW, ook de VOS, SVHC, (p-)ZZS stoffen en Chemiekaarten van enkelvoudige stoffen in beeld brengt en voor u bijhoudt. Dit voor een ongelimiteerd aantal gebruikers.

Return to Directory