HomeToxic

Toxic

25 juli 2022
Toxic

Maanweg 174
2516 AB Den Haag (Openingstijden: 8:30 - 17:00)

+31(0)70 378 01 62
toxic@sdu.nl

Het Toxic-team: Wij werken aan een wereld waarin werk geen leven meer kost

Onze organisatie is veelzijdig. Via Toxic Safety Solution kunnen wij uw wettelijk verplichte stoffenregister onderhouden met bijbehorende communicatie van de werkplekinstructiekaarten naar de werkvloer of specifieke werkplek, maar geven ook advies, doen blootstellingsmetingen en de nieuwe Toxic Bloostellingsmodule berekent voor u de blootstelling.

Daarnaast zorgen wij dat de werkvloer en verantwoordelijke professionals het juiste kennisniveau hebben om de gezondheidsrisico’s uit te sluiten of te beperken. Alle verplichte stappen van het i-SZW kunnen wij voor u verzorgen. Zo heeft u zelf meer tijd over om u te richten op het nemen van maatregelen voor de werkvloer. Daar maakt u het verschil.

Toxic heeft met Toxic Safety Solution als enige een wettelijk stoffenregistratiesysteem (blootstellingsregister) dat naast de REACH classificatie en de CMR-lijst van het SZW, ook de VOS, SVHC, (p-)ZZS stoffen en Chemiekaarten van enkelvoudige stoffen in beeld brengt en voor u bijhoudt. Dit voor een ongelimiteerd aantal gebruikers.

Met de Toxic blootstellingsberekeningen heeft u een tool in huis die volgens de nieuwste digitale standaarden en inzichten is ontwikkeld. Hierdoor is deze module zeer gebruiksvriendelijk en door elke organisatie te gebruiken. Het ECETOC-Tra tier 1 model van REACH is gebruikersvriendelijk gemaakt.

Elke organisatie is anders en zit in een andere fase qua bewustwording en professionalisering op het gebied van veiligheid. Dat begrijpen wij. Bel daarom gerust vrijblijvend voor een vraag of bij een onduidelijkheid.

Inspectie-SZW en Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) zijn bekend met de diensten en applicaties van Toxic.

Toxic, veilig werken met chemische producten.

Return to Directory