HomeUnica Fire Safety

Unica Fire Safety

8 juli 2022
Unica Fire Safety

De Beek 18
3871 MS HOEVELAKEN

+31(0)33 247 80 80
firesafety@unica.nl

Integrale brandveiligheidsoplossingen door Unica Fire Safety

Als één van de grootste spelers op het gebied van brandveiligheidsvoorzieningen in Nederland, heeft het cluster Unica Fire Safety een duidelijke missie: op duurzame wijze bijdragen aan een brandveilige werk- en leefomgeving. Om dit doel te bereiken biedt het cluster een totaalpakket aan brandbeveiligingsoplossingen aan, zowel installatietechnisch als bouwkundig.

Het cluster bestaat uit een netwerk van vier bedrijven die elkaar versterken en elk hun specialisme hebben op het gebied van brandveiligheid. De diensten van Unica Fire Safety omvatten het complete spectrum op het gebied van installatietechnische brandbeveiliging, zoals o.a. sprinkler-, watermist, - brandmeld- en ontruimingsalarmen.

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties. Gerco en Applicom verzorgen de bouwkundige brandbeveiliging en maken gebouwen brandwerend. De dienstverlening van het cluster is op de gehele levenscyclus van brandveiligheidssystemen gericht; van advies, ontwerp, installatie en realisatie tot en met het beheer en onderhoud en modificaties. Voor ieder project kan het cluster met haar integrale dienstverlening een totaalpakket aan maatwerk gecertificeerde brandbeveiligingsoplossingen voor bestaande gebouwen en nieuwbouw aanbieden. Hiermee wordt u volledig ontzorgt en kunt u ervan uitgaan dat uw bedrijfspand optimaal is beveiligd.

Naast de inzet van integrale brandveiligheidsoplossingen ontwikkelt het cluster Unica Fire Safety ook diverse innovaties op het gebied van brandveiligheid. Met slimme technologische oplossingen kunnen we brandbeveiliging steeds beter, effectiever en duurzamer maken, maar ook onze klanten nog meer ontzorgen en bedrijfsoverlast op locatie beperken. De Sprinkler Integrity Test (SIT) en Battery Power Supply (BPS) zijn enkele voorbeelden van zelfontwikkelde innovaties.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Of bent u benieuwd naar wat Unica Fire Safety als cluster voor u kan betekenen? Bekijk onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Return to Directory