HomeArchiefGenomineerden IAM NL Awards bekend

Genomineerden IAM NL Awards bekend

De Nederlandse vereniging van the Institute of Asset Management (IAM NL) gaat tijdens haar jaarcongres op 26 september 2019 twee awards uitreiken aan top performers in de Nederlandse assetmanagement community. Genomineerden voor de awards voor Assetmanagement professional 2019 en voor Assetmanagement team 2019 zijn bekend.

Het is voor het eerst dat IAM NL top performers in de Nederlandse assetmanagement community gaat belonen met deze awards. Met deze award wil IAM de successen vieren, leren van de genomineerden en het vakmanschap van de winnaars erkennen op het gebied van het assetmanagement in Nederland.

In de categorie Assetmanagement Professional van het jaar zijn genomineerd:

  • Mart Folkerts, ASSET Rail/Arcadis;
  • Yamey Jack Newland, Compris BV;
  • Matthieu Verbogt, Koninklijke Luchtmacht/983 Logistiek Squadron.

In de categorie Assetmanagement Team van het jaar zijn genomineerd:

  • Ralph van Lankveld, Roland van Laere, Michel Theunissen, Edwin Smolenaers, Dimitri Koenen van Draka Comteq Fibre BV, onderdeel van de Prysmian Group;
  • Ronald Wever, Pieter Bakker, Zouhair el Maroudi, Marjolein van Zwam, Frans Engelage, Marcel Den Blanken, Chris Mijnen, Eric Leguijt, Peter Mitrasing van The Royal Schiphol Group;
  • Cindy Vendelo, Jos Simonis, Desiree van Ommen, Sebastiaan Admiraal van Tennet TSO BV.

IAM Nederland is de Nederlandse vereniging binnen het internationale netwerk van assetmanagement professionals, the Institute of Asset Management (IAM). Het IAM ontwikkelt en deelt kennis en ‘best practices’ op het gebied van assetmanagement om individuen, organisaties en de samenleving op dit gebied naar een hoger niveau te brengen. De Nederlandse vereniging is eind 2017 opgericht en kent inmiddels meer dan honderd leden.

Lees ook het eerder gepubliceerde bericht over de oproep tot deelname.

Delen:
Author