HomeInnovatieGezocht: Dragons en Innovators!

Gezocht: Dragons en Innovators!

EIES23 is op zoek naar zowel Dragons als Innovators voor de 3e Dragons’ Den of Transition (DDoT). Tijdens de afsluiting van de European Industry and Energy Summit 2023 in Antwerpen op 8 december kunnen zij deals sluiten om interessante innovaties voor industriële transformatie te ondersteunen. Meld je nu aan als draak of innovator!

Met DDoT23 wil de organisatie van EIES23 een podium bieden aan hoopvolle innovaties op het gebied van Europese industriële transformatie en deze ook op weg helpen. Het gaat om innovaties van bijvoorbeeld start-ups die een duwtje in de rug kunnen gebruiken om volwassen te worden. Dat kan financieel zijn, maar ook ondersteuning op het gebied van marketing, netwerken, ondernemerschap, business development en meer. Dat is de rol van de dragons.

Aanbiedingen

Tijdens het laatste dagdeel van de tweedaagse Summit, op vrijdag 8 december, kunnen vijf geselecteerde bedrijven hun innovaties pitchen aan Dragons, vertegenwoordigers van ontwikkelingsmaatschappijen, havenautoriteiten, fondsen, overheden, banken en/of investeringsmaatschappijen. Zij kunnen reageren op de pitches, contacten leggen en zelfs aanbiedingen doen.

Journalistieke nominatiefilm

Innovators kunnen zich aanmelden bij de redactie van Industrielinqs, de organisator van het evenement. De redactie stelt een longlist samen. Uiteindelijk worden er minimaal acht geselecteerd door een panel (redactie en een aantal experts). Van deze finalisten worden journalistieke nominatiefilms gemaakt. Deze filmpjes worden vanaf eind oktober met korte artikelen gepubliceerd op de nieuwssite www.industryandenergy.eu.

Naast Innovators  is de organisatie ook op zoek naar Dragons. Zij kunnen een stoel op het podium kopen zodat innovators zichzelf kunnen laten zien. Maar nog belangrijker is dat ze deals kunnen sluiten met spraakmakende innovatieve bedrijven. Misschien voor een afspraak om verder te praten, gewoon om te beginnen.

Innovators kunnen zich met een korte beschrijving van hun innovatie aanmelden bij hoofdredacteur Wim Raaijen: wim@industrielinqs.nl. Dragons kunnen ook contact met hem opnemen.

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl