HomeIndustrieGroeiplannen voor Industrielinqs binnen ProMedia Group

Groeiplannen voor Industrielinqs binnen ProMedia Group

Industrielinqs wordt binnenkort onderdeel van de ProMedia Group. Met deze strategische overname wil ProMedia haar leidende positie in transport, logistiek en mobiliteit uitbouwen naar de industriële sector. Voor het portfolio van Industrielinqs is het grotere ProMedia een vruchtbare voedingsbodem om verder te groeien.

De overname, die naar verwachting voor komende zomer zal worden afgerond, markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven. Wim Raaijen, directeur-eigenaar van Industrielinqs, en Arie van Dijk, CEO van ProMedia, hebben de intentieverklaring ondertekend na een korte periode van snel groeiend wederzijds vertrouwen en gedeelde visies op de toekomst.

Verder uitbouwen

‘Deze overname biedt geweldige mogelijkheden voor groei en ontwikkeling Industrielinqs’, stelt Wim Raaijen, die na 22 jaar ondernemerschap als uitgever/hoofdredacteur in dienst zal treden bij ProMedia. ‘De slagkracht en de multimediale aanpak van ProMedia helpen ons het industriële media- en kennisplatform, vooral online en in evenementen, verder uit te bouwen in Nederland, België en in de rest van Europa.’

Nieuwe kansen

ProMedia, bekend om haar kwalitatieve vakjournalistieke producten en multimediale aanpak, beschouwt de expertise en positie van Industrielinqs in de industriële markt als een waardevolle aanvulling op haar huidige portfolio. ‘De integratie van Industrielinqs versterkt en verbreedt onze positie in de markt en biedt ons kansen om ons bereik in de industriële sector te vergroten’, aldus Arie van Dijk.

De volledige overname van Industrielinqs omvat ook het vaste personeel, freelancers, vaste contacten en lopende contracten van Industrielinqs, waardoor continuïteit en stabiliteit voor klanten en medewerkers wordt gewaarborgd.

 

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl