nieuws

Huntsman en GTI sluiten onderhoudscontract

Publicatie

17 sep 2004

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

ROZENBURG – Huntsman Holland, GTI Rotterdam Industrie en GTI Mechanical tekenden onlangs een onderhoudscontract voor onbepaalde tijd. Hiermee verlengen de partijen het contract voor het elektrotechnisch, instrumentatie en werktuigbouwkundig onderhoud van alle procesinstallaties van de productielocatie in Rozenburg. GTI neemt de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden, plannen, uitvoeren en verbeteren van het totale onderhoud (inclusief shutdowns) en is verantwoordelijk voor subcontracting en materiaalinkoop. Het dagelijkse team van GTI bestaat uit vijftig tot zeventig medewerkers.
Voor de uitvoering van alle onderhoudswerkzaamheden is een samenwerkingsverband opgericht tussen GTI, Mammoet, Mourik en R&M. Deze partijen hebben zich tot doel gesteld een besparing van tien procent op onderhoudskosten te realiseren. De afspraken zijn geformaliseerd met een bonus-malusregeling.
Op de productielocatie in Rozenburg produceert Huntsman Holland grondstoffen en halffabrikaten voor de polyurethaanindustrie.

Petrochem 3, 2022

29 juni 2022

Air Products en Gunvor werken aan Rotterdamse importterminal ammoniak

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.