HomeArchiefIAM NL zoekt asset management professionals

IAM NL zoekt asset management professionals

De Nederlandse vereniging van het Institute of Asset Management (IAM NL) reikt tijdens haar jaarcongres twee awards uit aan top performers in de Nederlandse asset management community. Wie worden op 26 september 2019 uitgeroepen tot Asset management professional 2019 en Asset management team 2019? Kandidaten kunnen zich nu aanmelden.

IAM Nederland is de Nederlandse vereniging binnen het internationale netwerk van asset management professionals, het Institute of Asset Management (IAM). Het IAM ontwikkelt en deelt kennis en ‘best practices’ om individuen, organisaties en de samenleving op dit gebied naar een hoger niveau te brengen. De Nederlandse vereniging is eind 2017 opgericht en kent inmiddels meer dan honderd leden.

Jaarcongres

Op 26 september 2019 worden tijdens het jaarcongres de IAM Nederland Awards uitgereikt. Het is voor het eerst dat IAM NL deze specifieke awards uitreikt. ‘We hebben dit overgenomen uit het VK’, vertelt Peter Dourlein, bestuurslid IAM Nederland. ‘Hier is dit jaarlijkse evenement uitgegroeid tot “de asset management Oscar uitreiking” met honderden deelnemers vanuit alle sectoren. Een podium voor erkenning van prestaties van deze professionals.’

Jan Stoker is cursusleider van de master of Engineering Maintenance & Asset Management van Hogeschool Utrecht, de opleiding die wereldwijd als eerste is erkend door het instituut. Ook hij is enthousiast over deze award. ‘Positieve ontwikkeling dat professionals die waarde creëren door asset management, erkenning krijgen met deze award van het IAM. Deze award stimuleert, motiveert en inspireert professionals om zichzelf te blijven ontwikkelen.’

Deskundige jury

Tijdens het jaarcongres reikt IAM NL twee awards uit. De Asset management professional van het jaar wordt gekozen en er is een award voor het Asset management team van het jaar. Per categorie worden er drie tot vijf professionals of teams genomineerd. Inschrijven is mogelijk voor professionals werkzaam in iedere sector. Lidmaatschap van IAM is niet verplicht.

Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen: Mirjam de Boer-Postmus (Royal Schiphol Group), Marc Hartsema (Arcadis), Hans Jooren (DifAM), lid bestuur IAM Nederland, Han Slootweg (Enexis groep), Hanneke van de Ven (Royal HaskoningDHV) en Marc de Zwaan (TenneT).

Inschrijven van individuen en teams (minimaal 3 personen) kan tot en met 13 juni 2019. Bent u of kent u toppers? Lees de documentatie op de website van het Institute of Asset Management en schrijf uzelf of een ander in.

Delen:
Author