HomeArchiefVier de industrie tijdens het iLinqs Festival

Vier de industrie tijdens het iLinqs Festival

Initiatiefnemers Industrielinqs en iTanks vieren samen met partners  de industrie Op 22 en 23 juni in de RDM Onderzeebootloods. Een festival met plenaire sessies, side events, pitches en demonstraties. Wilt u als partner bijdragen aan het iLinqs Industriefestival? Bekijk dan nu de mogelijkheden in de Mediakit.

Op verschillende terreinen is de industrie in transitie. Denk aan energie, grondstoffen, water, veiligheid maar ook op het gebied van digitalisering en asset management. Op die manier kan zij oplossingen bieden voor grote maatschappelijke uitdagingen. Echter, om deze transformatie mogelijk te maken is veel nodig: innovaties, investeringen, infrastructuur en niet te vergeten heel veel mensen. Het wordt tijd om de industrie in het spotlicht te zetten als stabiele, creatieve en vooral ook aantrekkelijke sector voor nieuwe generaties.

Het festival is opgebouwd uit vele bekende elementen, zoals de congressen Watervisie en Deltavisie. En de verkiezing van de Plant Manager of the Year . Maar biedt ook veel nieuwe side-events over de druk op de technische arbeidsmarkt, de mogelijkheden van digitalisering, ideeën van young professionals en uiteraard thema’s als veiligheid en transitie.

Inschrijven kan hier.

Delen:
Author

David@industrielinqs.nl