HomeArchiefiMaintain 1 e-magazine nu online!

iMaintain 1 e-magazine nu online!

In 2019 verschijnt iMaintain na jaren print voor het eerst ook als e-magazine. Naast negen papieren edities verschijnen er dit jaar in ieder geval twee digitale versies. Het betekent dat we één papieren editie minder maken. 

Een digitaal magazine, ook wel e-zine genoemd, is niet zomaar een digitale versie van ons papieren blad. In een e-zine kunnen we gebruik maken van de mogelijkheden van het internet. We kunnen artikelen gemakkelijk ondersteunen met filmpjes en linkjes. Ook kunnen we extra informatie op andere manieren toevoegen.

In dit e-magazine van iMaintain leest u onder andere:

Een interview met Staf Seurinck, vice president van de afdeling Robotics and Motion van ABB. Hij vindt de toekomst met robots op de werkvloer er rooskleurig uitzien. ‘Een robot maakt het ons makkelijker. We kunnen sneller en efficiënter werken. Met meer werkplezier. Robots en mensen gaan als collega’s samenwerken.’ Is dat echt zo?

Ruim drie jaar geleden is het Smart Industry Fieldlab Camino opgestart met als doel om onderhoud van infrastructurele werken honderd procent voorspelbaar te maken. Is dit nog steeds een haalbaar doel, of staat het spreekwoordelijke water projectleider Ruben Ogink inmiddels aan de lippen?

Bijna niemand wilde de betonboog van de buitenverlader van Nouryon Zout in Delfzijl renoveren. Er was door het bedrijf dan ook een behoorlijk eisenpakket neergelegd. Er moest rekening worden gehouden met het getij, het storm- en broedseizoen, veiligheid, het milieu en de verlader moest ook nog eens beschikbaar zijn tijdens de werkzaamheden. Uiteindelijk zijn twee bedrijven door Nouryon samengebracht en hebben zij als nieuw bedrijf de uitdagende klus opgepakt.

Wilt u ook het volgende e-magazine van iMaintain ontvangen?

Delen:
Author