HomeArchiefDe Maastunnel is AAN

De Maastunnel is AAN

Advertorial

Zie je het voor je? Jouw vastgoed- of infraproject energieneutraal, net als de Maastunnel. Geen pieken of dalen in de stroomvoorziening.

Kostenefficiënt dankzij de slimme sturing van álle energiestromen. Dus inclusief de eigen opwek uit wind, water, warmte of zon. Ja, dat past binnen je duurzame bedrijfsmissie. Of je nu een ziekenhuis, datacenter, kantoorcomplex of parkeergarage hebt. Sta je voor een grootscheepse renovatie? Wil je een vastgoedproject realiseren dat helemaal up-to-date is en uitblinkt door een sterk staaltje engineerswerk?

Flexibel energienetwerk

Je bereikt het samen met Joulz. Wij leggen slimme en flexibele energienetwerken aan die klaar zijn voor de toekomst. Hoe? Door alle opties met je door te nemen. En oplossingen te bedenken voor constructies die je niet voor mogelijk hield. De complexe elektrische installatie van Maastunnel was binnen een halfjaar up and running, met een minimale sluiting van de tunnel. Netjes volgens planning en tot groot enthousiasme van netbeheerder, gemeente en aannemers. Wij maken graag waar wat we beloven.

Inzicht vanuit de cloud

En na de bouw? Dan staat Joulz nog steeds aan je zijde. Dankzij de slimme koppeling van meters aan monitors bestuderen wij je energiegegevens vanuit de cloud. Denken we met je mee. Waar kan het beter, slimmer, groener? Tijd voor een onderhoudscheck? Pas als dat écht nodig is voor je installatie. Met Joulz als energiepartner houd je de regie over je eigen energie. Heb je ook een energievraag aan Joulz? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk op www.joulz.nl of bel naar 088 896 33 93.

Delen:
Author

David@industrielinqs.nl