HomeArbeidsmarktNominatiefilm PMY-finalist John van Olffen

Nominatiefilm PMY-finalist John van Olffen

Hierbij de nominatiefilm van plantmanager John van Olffen van de polyetheenfabrieken van Sabic in Geleen. Specialisatie en efficiëntie moeten deze fabrieken wereldwijd concurrerend houden. De kunst is om altijd voorop te blijven lopen in innovatie. Plantmanager John van Olffen: ‘Dat is voor ons een van de strategieën waarin wij ons onderscheiden in de markt. Veel van de verbeteringen voor de grote fabrieken elders, beginnen hier.’ Hij wil een lans breken voor de technische beroepen, die broodnodig zijn om de Nederlandse chemie in de race te houden.

Tijdens Eemsdeltavisie op 16 mei in Delfzijl wordt bekend of John van Olffen – of een van de drie andere finalisten –  zich Plant Manager of the Year 2023 mag noemen.

 

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl