HomeArchiefNS Stations zoekt nieuwe partijen voor onderhoud technische installaties

NS Stations zoekt nieuwe partijen voor onderhoud technische installaties

NS Stations, het bedrijfsonderdeel van vervoerder NS dat verantwoordelijk is voor de stations, startte onlangs een nieuwe aanbestedingsprocedure voor de reparatie en het onderhoud van de technische installaties in en rondom stations. Geïnteresseerde partijen kunnen reageren tot en met 26 augustus 11.00 uur.

Voor een aantal locaties gaat het ook om WKO-installaties (het verwarmen en koelen van ruimtes door het opslaan van warmte of koude in de grond). NS wil een overeenkomst sluiten voor drie jaar met de mogelijkheid om te verlengen tot maximaal acht jaar.

Naast de elektrotechnische- en werktuigkundige installaties wil NS Stations ook de mogelijkheid hebben om tijdens de looptijd van de overeenkomst het beheer van de brandveiligheidsinstallaties op stations toe te voegen aan de overeenkomst. Het gaat hierbij onder meer om het beheer en onderhoud van brandmeldinstallaties en sprinklerinstallaties.

De opdracht is opgedeeld in zeventien regionale percelen, waarbij er maximaal zeven percelen aan partij worden gegund. Om onbekende reden is de toegang tot de aanbestedingsstukken beperkt, meer inlichtingen zijn te krijgen via nsprocurement.nl. De aanmelding en de rest van de aanbestedingsprocedure verloopt via het Arriba-platform waar NS gebruik van maakt.

Delen:
Author