Over Industrielinqs

Industrielinqs pers en platform is een moderne uitgeverij en netwerkplatform voor de industrie. Binnen onze platforms bouwen wij samen met partners, leden en experts aan uitgebreide kennisnetwerken. Daarbij hebben kwaliteit van informatie en sterke onderlinge relaties onze prioriteit.

Wij hebben de volgende platforms: Petrochem, Utilities, Industry and Energy, iMaintain en Watervisie.

Onze producten:

  • Industrielinqs magazine richt zich op de procesindustrie, energiesector en onderlinge infrastructuur. Met het magazine verbinden we industriële ketens zodat ze van elkaar kunnen leren. Belangrijke thema´s zijn: innovatie, energietransitie, onderhoud en veiligheid.
  • Het Petrochem magazine is het toonaangevende managementblad voor de olie- en chemische industrie in de Rijn/Schelde-delta.
  • Industrielinqs LIVE is een succesvolle online talkshow die we maandelijks (en soms vaker) uitzenden. In elke uitzending spreken we met experts over een actueel onderwerp.
  • Naast de kennisintensieve platforms heeft Industrielinqs ook nog losse producten, denk aan catalogi zoals de Industrielinqs Catalogus. Ook kan het bedrijf in opdracht evenementen organiseren, magazines maken of andere uitgeefproducten realiseren.
  • U kunt partner of lid worden van onze platforms, maar ook overall partner of lid worden van Industrielinqs. Kijk voor meer informatie bij Partner worden en Bedrijfslidmaatschap.

Graag vertellen we u ook meer over onze contentproducten, zoals branded content, een whitepaper, blog, bedrijfsfilm of een live talkshow. Download hiervoor onze mediakits!