Over Industrielinqs

Industrielinqs pers en platform is een moderne uitgeverij en netwerkplatform voor de industrie. Onze platforms en producten:

• Het Petrochem platform, het iMaintain platform en het kennisplatform Het Nieuwe Produceren hebben ieder een eigen magazine, jaarcongressen en internetsites. Met partners, leden en experts bouwt Industrielinqs binnen deze platforms aan uitgebreide kennisnetwerken, waarbij de kwaliteit van de informatie en sterke onderlinge relaties bovenaan staan. Lees meer over de platforms.

• Naast de kennisintensieve platforms heeft Industrielinqs ook nog losse producten, denk aan catalogi en jaarboeken, zoals de Industrielinqs Catalogus, de Maintenance NEXT-catalogus en de InfraTech Catalogus. Ook kan het bedrijf in opdracht evenementen organiseren, magazines maken of andere uitgeefproducten realiseren.

• U kunt partner of lid worden van onze platforms, maar ook overall partner of lid worden van Industrielinqs. Kijk voor meer informatie bij Partner worden en Bedrijfslidmaatschap.

Graag vertellen we u ook meer over onze contentproducten. Download hiervoor onze mediakits!