Petrochem platform

Het Petrochem platform brengt tal van beslissers en experts in de Nederlandse en Vlaamse chemie en olie-industrie bijeen om bij te dragen aan transparante en inspirerende informatievoorziening. Het platform belicht journalistiek en onafhankelijk nieuws, trends en innovaties. Ook worden er logische verbanden gelegd. Actuele onderwerpen worden uitgediept en het uitgebreide netwerk dient voor kennisdeling en inspiratie.

Dat gebeurt via verschillende media, die nauw met elkaar zijn verbonden. Het Petrochem platform bereikt zijn doelgroep via het vakblad Petrochem (acht edities per jaar), de platform website Petrochem.nl, de wekelijkse nieuwsbrief en de jaarcongressen Deltavisie en EemsDeltavisie.

petrochem_platform_logo

iMaintain platform

Het iMaintain platform brengt tal van beslissers en experts bij elkaar rond de thema’s onderhoud en asset management. Het platform belicht journalistiek en onafhankelijk nieuws, trends en innovaties. Actuele onderwerpen worden uitgediept en het uitgebreide netwerk dient voor kennisdeling en inspiratie.

Dat gebeurt via verschillende media, die nauw met elkaar zijn verbonden. Via het vakblad Industrielinqs (elf edities per jaar), de website iMaintain.info en een jaarcongres bereikt het platform haar doelgroep.

imaintain_platform_logo

Utilities platform

Het Utilities platform brengt experts, gebruikers en leveranciers van producten en diensten bijeen om bij te dragen aan transparante informatievoorziening voor de energiegrootverbruikers. Het belicht op een journalistieke en onafhankelijke manier innovaties, behandelt actuele onderwerpen en inspireert.

Het platform informeert haar netwerk via het vakblad Industrielinqs (elf keer per jaar), de website Utilities.nl en via diverse congressen (Eiropean Industry and Energy summit, Watervisie Congres, Deltavisie, EemsDeltavisie).

Watervisie platform

Het Watervisie platform brengt experts en beslissers bij elkaar voor een transparante informatievoorziening rond industriewater. Het platform belicht op een journalistieke en onafhankelijke manier innovaties en behandelt actuele onderwerpen.

Het platform informeert haar netwerk via het vakblad Industrielinqs en met de website Watervisie.com. Kern van het platform is het jaarcongres Watervisie in februari ieder jaar.

logo_watervisie_platform

Partner of lid worden

U kunt als bedrijf partner of lid worden van een platform. Kijk op de desbetreffende websites van de platforms wat dat voor u kan betekenen.

Ook kunt u overall lid of partner worden, waarbij u aansluit bij alle onderliggende Industrielinqs platforms. Neem voor meer informatie contact op met commercieel manager Janet Robben – janet@industrielinqs.nl of 020 3122 085.