HomeArchiefSpannende strijd om Enlightenmentz 2019
Enlightenmentz 2019

Spannende strijd om Enlightenmentz 2019

De online strijd van duurzaamheidsverkiezing Enlightenmentz 2019 is echt losgebarsten. Er zijn al meer dan tweeduizend stemmen uitgebracht op de drie finalisten. Wie er online met de winst vandoor gaat is nog spannend, want het aantal stemmen ligt dicht bij elkaar. Tot en met donderdag 14.30 uur kan je jouw favoriet nog aan de online overwinning helpen. Wordt het Vertoro, die olie uit lignine maakt? Of Asbeter, die asbest verwerkt met zure industriële reststromen. Of gaat toch TNO, die emissieloos waterstof produceert, er met de online winst vandoor?

Wie online wint, is echt nog niet de winnaar van de verkiezing. De online stemmen tellen voor twintig procent mee. Een jury verdeelt ook nog zestig procent van de punten en de laatste twintig procent wordt gegeven door de bezoekers van Het Nieuwe Produceren congres op donderdag 16 mei. Tijdens dit congres pitchen de drie finalisten over hun innovatie en maken wij de winnaar bekend.

De Enlightenmentz 2019 verkiezing is in het leven geroepen door uitgeverij Industrielinqs (uitgever van Petrochem, Het Nieuwe Produceren en iMaintain) en is bedoeld om processen die de groene industriële revolutie kunnen veroorzaken een podium en een duwtje in de rug te geven. Welke bedrijven in TRL (Technology Readiness Levels) 4, 5, 6, 7, of 8 kunnen met hun proces de industrie helpen verduurzamen?

Winnaar

Genomineerden krijgen een artikel op onze websites en in onze magazines. Ook komen wij langs om een bedrijfsfilmpje te maken ter waarde van 2200 euro. Om interessante innovaties de nodige aandacht te geven en om de kans op succes te vergroten krijgt de winnaar een zogenoemd slow money pakket. Dat betekent onder andere veel aandacht in onze vakbladen, websites en nieuwsbrieven. Ook krijgt de winnaar een jaar lang toegang tot het netwerk van Het Nieuwe Produceren.

[vc_message message_box_color=”alert-success” icon_fontawesome=”fa fa-users”]De Enlightenmentz 2019 worden bekend gemaakt tijdens Het nieuwe Produceren congres op 16 mei bij Plant One in Rotterdam. Het thema van het congres is Briljante mislukkingen. Hoe komt het dat briljante ideeën in de realiteit toch regelmatig mislukken? Ook op het vlak van innovatie en verduurzaming in de industrie zijn verschillende voorbeelden te noemen. Wat zijn de oorzaken? En wat kunnen we ervan leren?

Wilt u er bij zijn? Dat kan! Schrijf u in via deze website.

[/vc_message]

Delen:
Author