HomeWatervisie-bezoek aan Nieuwater
Water

Watervisie bezoek aan Nieuwater

   Wanneer: Donderdag 29 juni 2023 om 13:00

   Waar: Nieuwater in Nieuw-Amsterdam, Drenthe

   Thema: Afvalwater en opgaven voor de industrie en waterschappen

   Inclusief: Rondleiding bij de rioolwaterzuivering en de ultra puur water installatie

Op 29 juni gaat het Watervisieplatform op bezoek bij Nieuwater in Nieuw-Amsterdam, Drenthe. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De toegangsprijs bedraagt € 125,- . Partners van Watervisie kunnen hun VIPcode inzetten. Wees er snel bij want vol is vol.

Het programma begint met presentaties van Jaap Nonnekes (Expertisecentrum Waterschap Vechtstromen) en Gerrit Veenendaal (Nieuwater). Zij zullen respectievelijk spreken over afvalwater en ultra puur water uit rioolwatereffluent. Hierna volgt een bijdrage van Ilse Verburg (WLN).  Wichert Kanis (Waterschap Vechtstromen voor de nieuwe procesautomatisering) sluit af en geeft een verhandeling over sensoren en procesautomatisering bij waterbehandeling.

Na de presentaties wordt er een rondleiding gegeven bij de rioolwaterzuivering en de ultra puur water installatie van Nieuwater. Tijdens de rondleiding kunt u zien hoe deze installaties in de praktijk werken en hoe ze bijdragen aan het behoud van ons milieu en onze watervoorraden.

Uiteraard is er ook tijd om elkaar te spreken bij de lunch voordat we beginnen en bij de borrel als het programma is afgelopen

Geïnteresseerd? Schrijf u nu in!

Programma

13.00  Inloop en registratie

13.30  Welkom en presentaties

15.30  Pauze

15.45  Rondleiding

17.00  Borrel

Initiatiefnemers

Iv-Water-500x500px