HomeAVK Industrial Nederland BV
AVK Industrial Nederland BV

AVK Industrial Nederland BV

1 februari 2023
AVK Industrial Nederland BV

Schorsweg 1
8171 ME Vaassen

+31 (0)578 560 602
info@avkindustrial.nl

Industriële afsluiters en appendages

AVK Industrial Nederland BV is leverancier van afsluiters voor de industriële markt in Nederland en onderdeel van de AVK Groep, een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van hoogkwalitatieve afsluiters, brandkranen en accessoires voor het water- en gasdistributienetwerk, afvalwaterbehandeling, brandbestrijding en industriële toepassingen.

We bieden een product- en oplossingenportfolio voor de industriële en openbare sectoren dat tot het meest uitgebreide ter wereld behoort. Met de gecombineerde expertise binnen de AVK Groep kunnen we geïntegreerde oplossingen bieden vanuit één bron.

 

Duurzame oplossingen voor veeleisende toepassingen en projecten

AVK heeft sterke merken opgebouwd die afsluiters en appendages leveren voor industriële waterbehandeling, brandbestrijding, chemische verwerking, scheepvaart, voedingsmiddelen, HVAC en andere industriële sectoren. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van duurzame afsluiters kunnen we oplossingen bieden voor de meest veeleisende toepassingen en projecten. Ingenieurs, project- en maintenance managers in de industriële en openbare sector vertrouwen op hoogwaardige AVK-afsluiters.

 

Expect…AVK

AVK Industrial Nederland is uw Competence Center voor industriële afsluiters, fittingen en afsluiteraccessoires passend bij uw specifieke wensen en eisen. Speciaal voor de industriële markt levert AVK Industrial Nederland producten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Van AVK kunt u kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en een lange levensduur verwachten. Onze ambitie is om de eisen en verwachtingen van onze klanten te overtreffen. "Expect... AVK" betekent streven naar meer voordelen voor de klant!

 

Ons pakket producten en merken

Ons assortiment omvat vlinderkleppen, plaatafsluiters, schuifafsluiters, brandkranen, terugslagkleppen, regelafsluiters, kogelkranen, naaldafsluiters, rioolspindelschuiven, koppelingen voor verschillende type leidingsystemen en accessoires. U wordt optimaal ondersteund door ons team voor toepassingsadvies en hoogwaardige producten van AVK merken zoals AC.MO, CYL, DTL, InterApp, OMV-INDOIL, Repico®, TEC artec en Wouter Witzel.

Return to Directory