HomeBureau Veritas
Bureau Veritas

Bureau Veritas

15 juli 2022
Bureau Veritas

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

+31 (0)88 450 55 00

Bureau Veritas: TIC business partner 

Bureau Veritas is een veelzijdige business partner op het gebied van zakelijke dienstverlening rondom kwaliteit, risicomanagement, gezondheid & veiligheid, milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en - vanuit het perspectief van energietransitie  - hernieuwbare energie, overgang naar waterstof en CO2 reductie. 

De core business van Bureau Veritas draait om TIC services: testen, inspecteren en certificeren. Bureau Veritas biedt ondersteuning om bedrijfsprestaties te helpen verbeteren. Daarin speelt de beoordeling van conformiteit van bedrijfsmiddelen, producten en processen aan specificaties en eisen van opdrachtgevers, (inter)nationale normen en (inter)nationale wetgeving een centrale rol.

Breed en gevarieerd service portfolio 

Onze dienstverlening omvat o.a. onafhankelijke beoordeling van bedrijfsrisico’s, operationeel-technisch advies, inventarisatie en beoordeling van het voldoen aan wet- en regelgeving (compliance), metingen, testen en inspecties, certificering en training. 

Met het oog op conventionele industriële sectoren neemt Bureau Veritas een toonaangevende positie in op het gebied van PED, PGS29, IVG, ATEX, SCIOS, HAZOP en andere gevarenstudies, brandveiligheid en elektrische veiligheid. Ook in sectoren zoals offshore wind en in projecten op het gebied van circulaire economie en waterstof is Bureau Veritas actief.

Over Bureau Veritas 

Bureau Veritas werd opgericht in 1828 in Antwerpen en is met ruim 78.000 medewerkers wereldwijd actief in meer dan 140 landen via een uitgebreid netwerk van 1.600 kantoren en laboratoria. In Nederland en België opereren we vanuit vestigingen in o.a. Rotterdam en de Botlek, Amersfoort en Antwerpen.

Return to Directory