HomeCable Partners b.v.
Cable Partners b.v.

Cable Partners b.v.

1 februari 2023
Cable Partners b.v.

Klerkenveld 22
4704 SV Roosendaal

+31 (0)165 523 000
cable@cablepartners.nl

Cable Partners levert kabels met een ijzersterke service.

Ons professionele team staat voor een persoonlijke aanpak, werkt graag met u samen, denkt met u mee en ontzorgt u. Wij zijn flexibel in elke oplossing, daar kunt u op rekenen!

 

Altijd de juiste kabel

Cable Partners is opgericht in 1995 vanuit de gedachte om een partnerschap aan te gaan met afnemers, leveranciers en medewerkers. Al bij onze oprichting stelden wij richtlijnen op waaraan onze dienstverlening moet voldoen. Het resultaat is het kwaliteitskeurmerk ISO 9001:2015. Daarnaast zijn wij sinds 2014 gecertificeerd volgens de norm CO2-Bewust certificaat niveau 3.

Wij leveren elk type elektriciteitskabel zodat klanten uit ieder marktsegment, op elk gewenst moment, beschikken over de juiste kabel.

Daarnaast bespaart u op logistiek en voorraad dankzij onze uitstekende dienstverlening. In deze flexibele dienstverlening spelen onze enthousiaste medewerkers een belangrijke rol. Door te luisteren naar en in te spelen op uw wensen, zijn wij uitgegroeid tot een gerespecteerde kabelleverancier met een warme betrokkenheid bij elke klant. Wij zien het als onze taak om u te ontzorgen. Dat is onze kracht. Daarom snijden wij kabel desgewenst op maat. Daarom leveren wij just-in-time. Daarom kiest de industriƫle markt voor ons.

 

Private label Dynamic Cable

Wij leveren een groot aantal kabeltypen onder het private label Dynamic Cable. Kabels die voldoen aan door ons gestelde kwaliteitseisen en aan voorgeschreven IEC-normen. Bovendien leveren wij een aanzienlijk deel van de Dynamic-kabellijn met KEMA-keur. Met Dynamic Cable bieden wij kwaliteit tot in de kern!

Return to Directory