HomeMainnovation
Mainnovation

Mainnovation

1 februari 2023
Mainnovation

Johan de Wittstraat 2
3311 KJ Dordrecht

+31 (0)78 614 67 24
info@mainnovation.com

Professionaliseren van maintenance

Mainnovation is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in maintenance en asset management. We zijn grondlegger van de VDM methodologie, wat staat voor Value Driven Maintenance & Asset Management. We bieden onafhankelijk advies, persoonlijke ondersteuning en praktische tools waarmee we bedrijven in de industrie, fleet en infra helpen met het professionaliseren van onderhoud en asset management.

 

Waarde toevoegen met VDMXL

Onze VDMXL methodologie heeft zich bewezen als een crisisbestendige, integrale verbeteraanpak waarmee de onderhoudsorganisatie goed onderbouwde keuzes kan maken om meerwaarde te creëren. We zijn wendbaar en bewegen mee om het beste economisch optimum te vinden tussen technische beschikbaarheid, onderhoudskosten, investeringen en veiligheid. Met behulp van een economisch besturingsmodel, best practice werkprocessen en professioneel gebruik van moderne EAM-oplossingen verandert de technische dienst van een kostenpost in een bedrijfsfunctie die continu waarde toevoegt aan het bedrijfsresultaat.

 

VDMXL Digital

Daarnaast omvat VDMXL een krachtige set Digital Solutions: de myVDMXL.com benchmarkingtool, het VDMXL Control Panel - een krachtig online KPI dashboard, de VDMXL Process Map en AMprover Software - de alles-in-één toolkit voor Reliability Improvement. Met deze Digital Solutions kunt u de prestaties van de assets continu verbeteren. VDMXL helpt met het maken van de juiste keuzes. Voor nu en voor de lange termijn.

 

Let’s join forces and maximize your asset value!

Return to Directory