HomeMainnovation

Mainnovation

8 juli 2022
Mainnovation

Johan de Wittstraat 2
3311 KJ Dordrecht

+31 (0)78 614 67 24
info@mainnovation.com

Omgaan met een nieuwe realiteit

Meer of minder produceren? Wel of niet investeren in digitalisering? Focussen op uptime of op kostenbeheersing? De komst van corona heeft alle zekerheden overhoop gegooid. Een nieuwe realiteit vraagt om duidelijkheid, wendbaarheid en een nieuwe visie op de toekomst. Hoe vindt u het nieuwe evenwicht?

Professionaliseren van maintenance

Mainnovation is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in maintenance en asset management. We zijn grondlegger van VDMXL, een wereldwijd erkende methodologie voor Value Driven Maintenance & Asset Management. We bieden onafhankelijk advies, persoonlijke ondersteuning en praktische tools waarmee we bedrijven in de industrie, fleet en infra helpen met het professionaliseren van de onderhoudsafdeling.

Waarde toevoegen met VDMXL

Onze VDMXL methodologie heeft zich bewezen als een crisis-bestendige, integrale verbeteraanpak waarmee de onderhoudsorganisatie goed onderbouwde keuzes kan maken om meerwaarde te creëren. We zijn wendbaar en bewegen mee om het nieuwe evenwicht en daarmee het beste economisch optimum te vinden tussen technische beschikbaarheid, onderhoudskosten, investeringen en veiligheid.

Met behulp van een economisch besturingsmodel, best practice werkprocessen, moderne IT-systemen en real time KPI-sturing verandert de technische dienst van een kostenpost in een bedrijfsfunctie die continu waarde toevoegt aan het bedrijfsresultaat. VDMXL helpt met het maken van de juiste keuzes. Voor nu en voor de lange termijn.

Let’s join forces and maximize your asset value!

Return to Directory