HomeMechempro Surface Solutions

Mechempro Surface Solutions

25 juli 2022
Mechempro Surface Solutions

Coenecoop 585
2741 PT Waddinxveen

+31 (0)17 258 71 59
info@mechempro.eu

Mechempro Surface Solutions houdt zich bezig met het beschermen, repareren, verbeteren en verfraaien van een oppervlak.

Vanuit onze expertise leveren wij sinds jaar en dag een oplossing voor onze klanten met:

Coatings

Wij leveren speciale coatings en metaalpasta’s voor het repareren van onder andere metalen onderdelen, slijtage, erosie-corrosie, iso[1]latie en veiligheid, corrosie onder isolatie, chemische bescherming, vloeren, wanden en metalen daken. We leveren ook anti-graffiti coatings, nanocoatings en peelable coatings voor tijdelijke bescher[1]ming van bijvoorbeeld glazen ramen tijdens de bouw of transport. Naast het leveren van de coatings kunnen wij ook de applicatie verzorgen.

Reinigingsmiddelen

Industriële reinigingsmiddelen, huishoudelijke reinigingsmiddelen. Reinigingsmiddelen met een speciale toepassing. Wij leveren reeds bestaande producten vanuit de markt, maar kunnen ook het juiste product voor u ontwikkelen.

Metaalbewerkingsvloeistoffen

Vanuit diverse leveranciers betrekken wij onze producten om een zo goed mogelijk product voor u te kunnen leveren, dat voldoet aan de laatste stand van eisen vanuit de overheid.

Elektrolytisch polijsten

oor de firma Packo uit België verzorgen wij het traject om uw rvs-product elektrolytisch te laten polijsten. Een van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf is een bacterie-werende finish.

Return to Directory