HomeSmulders
Smulders

Smulders

1 februari 2023
Smulders

Hoge Mauw 200
2370 aa Arendonk

+32 14 672 281
info@smulders.com

Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met meer dan 1.000 werknemers, verspreid over vestigingen in België, Polen en het Verenigd Koninkrijk. We hebben een jarenlange ervaring in de engineering, productie, levering en montage van voornamelijk zware en technisch complexe staalconstructies. We zijn actief in 3 markten: Civil & Industry, Offshore Oil & Gas en Offshore Wind.

Het wereldwijd realiseren van zware, technisch complexe civiele en industriële staalconstructies vereist een speciale aanpak, één die Smulders zich eigen heeft gemaakt. De ontwerpen zijn complex, er zijn meer verregaande vereisten en de projecten zijn vaak groots opgezet. Kortom, technisch uitdagende projecten die Smulders graag met beide handen aanpakt.

Smulders heeft een jarenlange ervaring in de (petro)chemische sector met als voornaamste activiteiten het ontwerpen en produceren van (petro)chemische installaties, conventionele (klassieke) en kerncentrales, kranen en andere zware industriële constructies. Maar ook bij de huidige energietransitie zijn we betrokken en leveren we dus legio creaties vanuit een eigen engineeringafdeling voor de uiteenlopende, opgelegde eisen.

Dankzij de uitgebreide ervaring die door de jaren heen is opgedaan, heeft Smulders een wereldwijd leidende positie als het gaat om het oplossen van zeer complexe problemen en het bieden van gegarandeerde kwaliteit, in overeenstemming met de meest recente normen en veiligheidseisen.

Return to Directory