HomeArchiefCase WCM Summer School met Rijkswaterstaat

Case WCM Summer School met Rijkswaterstaat

Tijdens de achtste editie van de WCM Summer School gaan de studenten aan de slag met een case voor Rijkswaterstaat. Centraal staat het sluizencomplex Eefde en het onderhoud van gemalen. De recente update van sensoren en procescontrolesystemen biedt interessante mogelijkheden en uitdagingen richting slim onderhoud. Hoe kun je dit optimaal benutten?

Ieder jaar, in de zomer, organiseert World Class Maintenance haar WCM Summer School op het gebied van Maintenance Management & Engineering volgens de nieuwste inzichten in maintenance. Young professionals krijgen les van professoren van zeven Nederlandse universiteiten.

Smart Moves for Smart Maintenance

Op basis van inzichten uit het onderzoeksrapport Smart Moves for Smart Maintenance worden onderwerpen zoals big data, human factors, performance based contracting en life cycle costing behandeld (lees hier meer over dit onderzoek). Maintenance Management & Engineering is het hoofdonderwerp van de workshops, de case study, bijbehorend bedrijfsbezoek en een leiderschapstraining. De belangrijkste vraag voor de deelnemers is om na te denken over hoe RWS samen met de assethouders de beschikbare onderhoudsinnovaties kan gebruiken om de onderhoudsprestatie van de gemalen van de sluis te verbeteren.

Aanmelden

De WCM Summer School wordt van maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus 2019 gehouden in de Generaal-Majoor Kootkazerne in Garderen/Stroe. Young professionals die tot 10 jaar geleden een technische bachelor- of masteropleiding afgerond hebben kunnen zich vóór 1 juni aanmelden. Kijk voor meer informatie op www.wcmsummerschool.org

Delen:
Author