HomeArchiefAveva neemt softwareactiva van MaxGrip over

Aveva neemt softwareactiva van MaxGrip over

MaxGrip heeft haar software-tak verkocht aan Aveva, een Britse multinational op het gebied van engineering en industriële software. Aveva noemt de verwerving van de softwareactiva van MaxGrip een ‘belangrijke toevoeging aan het Asset Performance Management (APM)-portfolio.’

MaxGrip was al sinds 2017 partner van Aveva. De overname, en daarmee een voortzetting van het partnerschap, versnelt de ontwikkeling van softwareoplossingen die door MaxGrip zijn ontwikkeld en past perfect in Aveva’s APM-portfolio. De industriële software gaat klanten van Aveva helpen bij de digitale transformatie en het maken van de overstap van reactief en voorspellend onderhoud naar prescriptief onderhoud. Het grote potentieel ligt in het vermogen om real-time engineeringprocessen te integreren.

MaxGrip gaat zich vanaf nu nog meer richten op consultancy op het gebied van Asset Performance Management. Met ondersteuning van MaxGrip-experts maken klanten hun eigen unieke routekaarten voor de organisatie en de implementatie van APM-strategieën die hun bedrijfsresultaten ondersteunen. Hierbij wordt nauw samengewerkt met Aveva.

Delen:
Author