HomeArbeidsmarktImagoWie moet Plant Manager of the Year 2023 worden? Stem nu!

Wie moet Plant Manager of the Year 2023 worden? Stem nu!

Jij mag meebepalen wie zich komend jaar Plant Manager of the Year 2023 mag noemen. Wie moet volgens jou het nieuwe boegbeeld van de Nederlandse procesindustrie worden? Is dat Charles de Wolff, John van Olffen, Anne Arkenbout of Henk Bijma? Bekijk nog even hun filmpjes, lees hun achtergrond en breng jouw stem uit!

Stemmen kan tot en met 16 mei 17.00 uur. Op die dag houden wij het congres Eemsdeltavisie. Tijdens het Chemport Europe diner maken we  bekend wie met de titel naar huis gaat.  

Naast het stemmen via internet (goed voor 20 % van de punten), brengen ook de bezoekers van Deltavisie (20 %) en een jury (60 %) hun stem uit.

Charles de Wolff

Charles de Wolff  is plantmanager van de MDI2-fabriek van Huntsman in de Rotterdamse haven. MDI is een kunststof die vaak wordt gebruikt in schuimrubber, coatings en lijmen. Charles de Wolff vindt het geweldig om in de chemie te werken. Hij wil dat enthousiasme graag overbrengen op nieuwe generatie operators, technici, installateurs en bijvoorbeeld lassers. Hij vindt dat de technische beroepen herwaardering verdienen.

Tijdens Eemsdeltavisie op 16 mei in Delfzijl wordt bekend of Charles de Wolff – of een van de drie andere finalisten – zich Plant Manager of the Year 2023 mag noemen.

John van Olffen

John van Olffen is plantmanager van de polyetheenfabrieken van Sabic in Geleen. Specialisatie en efficiëntie moeten deze fabrieken wereldwijd concurrerend houden. De kunst is om altijd voorop te blijven lopen in innovatie. Plantmanager John van Olffen: ‘Dat is voor ons een van de strategieën waarin wij ons onderscheiden in de markt. Veel van de verbeteringen voor de grote fabrieken elders, beginnen hier.’ Hij wil een lans breken voor de technische beroepen, die broodnodig zijn om de Nederlandse chemie in de race te houden.

Tijdens Eemsdeltavisie op 16 mei in Delfzijl wordt bekend of John van Olffen – of een van de drie andere finalisten – zich Plant Manager of the Year 2023 mag noemen.

Anne Arkenbout

Anne Arkenbout is plantmanager van het Membraan Elektrolyse Bedrijf van Nobian in Delfzijl. De fabriek produceert chloor, natronloog en waterstof via een elektrochemische route uit pekel. Volgens Anne Arkenbout hebben industriële bedrijven veel meer oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, dan ze zelf vaak denken. Dat was voor haarzelf de afgelopen jaren ook een eye-opener.

Tijdens Eemsdeltavisie op 16 mei in Delfzijl wordt bekend of Anne Arkenbout – of een van de drie andere finalisten – zich Plant Manager of the Year 2023 mag noemen.

Henk Bijma

Henk Bijma is plantmanager van Holland Malt in Eemshaven. De mouterij is onderdeel van Swinkels, bekend van Bavaria en onder meer Palm. In Eemshaven wordt mout gemaakt, een belangrijke grondstof voor bier. Volgens Bijma is de fabriek in de Eemshaven de eerste mouterij ter wereld dit dit jaar nog emissievrij wordt.

Tijdens Eemsdeltavisie op 16 mei in Delfzijl wordt bekend of Henk Bijma – of een van de drie andere finalisten –  zich het komend jaar Plant Manager of the Year mag noemen.

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl